Nooit meer omkijken naar je boekhouding

Zonder verplichtingen

Heb je liever dat we eerst contact met je opnemen? Laat dan hier je gegevens achter

Komt dit je bekend voor?

Je komt ’s avonds thuis na een drukke werkdag. Je pakt een heerlijk koud drankje uit de koelkast en ploft neer op de bank, eindelijk rust.

Terwijl je de tv aanzet, zie je in je ooghoek een blauwe envelop op de tafel liggen. ‘Pff, nu even niet, komt morgen wel.’

Voor je het weet ligt de tweede blauwe envelop alweer op de mat. ‘Had ik het direct maar gedaan’.

Bij ToPay willen we niet dat jij als zzp’er gebukt gaat onder de stress van je administratie. Wij willen juist dat jij je volledig kunt focussen op je werk en na een lange dag wél rustig neer kunt ploffen op de bank met een heerlijk koud drankje.

Wil je zorgeloos ondernemen, meer vrije tijd en rust? Wij regelen je volledige administratie en doen zelfs je aangifte.

  • Wij doen je administratie
  • Wij verzorgen je facturatie en herinneringen
  • Wij reserveren je belasting en betalen je facturen netto uit
  • Wij doen je aangifte omzetbelasting en inkomstenbelasting bij de Belastingdienst
  • Wij betalen zelfs je belasting aan de Belastingdienst
  • Onze fiscalisten zorgen er voor dat je zo min mogelijk belasting betaalt

Wil jij ook meer tijd overhouden voor leuke dingen en nooit meer omkijken naar je administratie?

Meld je aan en probeer ToPay de eerste 30 dagen volledig gratis en vrijblijvend uit.

 

Zonder verplichtingen

Al meer dan 523 zzp’ers gingen je voor

Ik ben zelf een ongelooflijke chaoot en vergeet regelmatig aangifte doen. Sinds ik ToPay gebruik hoef ik mij daar geen zorgen meer om te maken en gebeurt alles voor mij.

– Yannick

Top service!

– Mike

Als programmeur zijn mijn uren heel erg verschillend. Dure boekhoud pakketten die tools aanbieden die ik niet gebruik is zonde, vooral als je aan het groeien bent. Vanaf het begin al super goed contact met ToPay, en nu nog steeds. Nogmaals, ik ben erg tevreden met ToPay!

– Stan

ToPay doet sinds enkele maanden mijn volledige boekhouding. Inboeken gaat gemakkelijk en snel! Daarnaast zijn ze altijd zeer toegankelijk voor vragen en reageren ze zeer snel. Zéker aan te raden voor als je je boekhouding met een gerust hart wilt uitbesteden 🙂

– Bram

Een aangifte vergeten op te sturen, de btw een dag te laat betalen en geen rekening houden met de inkomstenbelasting. Alles wat je fout kunt doen wat betreft je administratie heb ik wel eens gedaan. En dan moet je ook nog eens ontelbare keren met de belastingdienst bellen om alles weer te regelen. Ik had hier geen zin meer in, dit moest anders. Ik zat bij een boekhoudprogramma, maar daar moest ik eigenlijk wel alles zelf doen. En aangezien ik een leek ben op dit gebied, ging daar vaker wat fout dan goed. Toen heb ik de overstap gemaakt naar ToPay en ik durf met zekerheid te zeggen: Ik ga hier niet meer weg! Ik heb sinds de overstap totaal geen omkijken meer naar mijn administratie. Ze houden mijn BTW en IB netjes apart, doen de aangiftes en betalen deze ook! Dit geeft zo onwijs veel rust! Applaus voor de jongens van ToPay!

– Serdar (Funnel Vision)

Ik ben timmerman van beroep en had continu problemen met de belastingdienst. Topay heeft me geholpen met een betalingsregeling en houden nu alles bij.

– Simon (de vries klussenbedrijf Zaandam)

Sinds ik met Topay ben begonnen kan ik me volledig storten op mijn werk als designer. Ik hoef alleen maar de uren door te geven en de rest wordt geregeld en krijg alleen netto op mijn rekening gestort. Bedankt Topay!

– Ivo de graaf

Ben onlangs begonnen en had aardig wat informatie gezocht over freelancen. Er komt veel boekhouding bij kijken en durfde de stap niet te maken. Met Topay durfde ik het wel omdat ze alles doen voor mij. Geen omkijken naar!

– Lorraine kentering (Lorraine kentering)

Eindelijk doen waar ik goed in ben. Met mijn handen werken en geen gezeur met papierwerk. Sinds ik met ToPay werk hoef ik nooit meer bezig te zijn met mijn boekhouding en de zooi die er aan vast zit. Ik had altijd problemen met mijn boekhouders voor dat ik met ToPay begon. Ze moesten dingen doen die ze niet na kwamen of altijd te laat deden. Ik kreeg daarom soms onnodig boetes van de belastingdienst. Ik ben blij met het platform van ToPay, het doet de boekhouding volledig en ik heb geen omkijken meer naar betalingen van belastingen.

– Boris (B-Works)

Eindelijk iemand die mij echt ontzorgt. Alles wordt mij uit handen genomen. ik wil niet meer anders. Vorig jaar wat in de mist gegaan met de belastingen. Nu gaat dat perfect omdat Topay dat voor mij regelt. Ik ben nu al bijna 8 jaar ZZP-er. het verschil met al die andere bedrijven is dat Topay ook mijn belastingen reserveert en zo betaal ik nooit meer te laat. Zo jammer die boetes. Maar misschien wel het mooiste is dat ik de belastingen gewoon kan betalen omdat ik het niet meer uitgeef. Heel fijn zo weet ik precies wat ik wél kan uitgeven zonder dat ik in de problemen kom. Waar was Topay al die jaren? Mijn vriend en ik zijn allebei klant bij Topay. We kunnen alles online doorgeven. De gewerkte uren, de opdrachtgever en de kosten die we maken. En de rest gaat vanzelf. Wij zijn fan!

– Susan (Suzie’s Kitchen)