Verhoef Timmerwerk

zóveel makkelijker
hero

Maak kennis met onze klant Gijsbert. Met zijn jarenlange ervaring als timmerman is hij in september 2021 als zzp’er begonnen. Met zijn bedrijf Verhoef Timmerwerk levert hij gespecialiseerd vakwerk. Zolang het met hout te maken heeft, kan Gijsbert het bouwen! Zijn passie en focus ligt op het afwerken van zolders. Waarom dat zo is? Lees snel verder.

“Ik kom als timmerman uit de dakramen en dakkappellen wereld. Daardoor ben ik me automatisch meer op de zolders gaan richten. Wat ik zo mooi vind aan zolders dat zijn de rare en onmogelijke hoekjes. Daar kun je mooie oplossingen voor vinden om zo optimaal mogelijk alle ruimte te benutten. Die puzzel vind ik echt heel leuk. Ik houd ervan om dingen op maat en precies passend te maken. Als alles strak en netjes afgewerkt is, ben ik helemaal tevreden en blij.

Het is leuk om dit in combinatie met een dakkapel of dakraam te doen. Je voegt dan eerst licht en frisse lucht toe aan een ruimte. Met de afwerking maak je het plaatje compleet. Het maakt je huis zoveel comfortabeler en geeft een hele andere uitstraling aan de ruimtes. Dat vind ik echt genieten: als een ruimte die eerder niet of slecht werd gebruikt door de bewoners weer als volwaardige kamer kan worden ingezet. Dat maakt de klanten blij - en mij ook.”

 

Wat was voor jou de motivatie om je eigen bedrijf te starten?

“Ik werkte eerder voor mijn vader en dan voor mijn broer. Qua werkgevers zat het dus altijd wel goed. Toch leek het me leuk om voor mezelf te gaan werken.

Wat ik daaraan fijn vind is dat je een klus van A tot Z in elke fase meemaakt. Vanaf het eerste bezoek tot aan de oplevering ben je er helemaal bij. Ik vind het leuk om met de klant naar de zolder te kijken en samen te bedenken hoe je de lastige hoekjes waar je meestal niks mee doet kan gaan indelen. Je maakt het proces mee met de klant en levert een mooi resultaat op. Dat is voor mij ook een stukje de vrijheid van de zpp’er. Vrijheid klinkt altijd wel leuk. In de praktijk moet ik op mijn vrije momenten ook heel vaak toch werken. Dat is wel anders dan werken voor een werkgever.”

 

Waarin zie je de vrijheid dan wel?

“Ik denk dat de vrijheid zit in het zelf kunnen bepalen van dingen. In loondienst kreeg ik een aantal klussen op mijn bord en die moest ik afmaken. De ene keer was ik om twee uur klaar en de andere keer om zeven. Op het moment dat je voor jezelf aan het werk bent kun je het allemaal zelf bepalen. Meestal komt het qua werkuren op hetzelfde neer maar je weet dat je het voor jezelf en een nieuwe tevreden klant doet en dat geeft me een gevoel van vrijheid.”

 

Zijn er voor jou ook minder fijne aspecten aan het ondernemerschap als zzp’er?

“Een nadeel kan zijn dat je altijd de verantwoordelijke bent. Ook met de administratie. Dat is niet echt mijn ding. Ik ben graag met mijn handen bezig maar helaas hoort het sturen van offertes en facturen er natuurlijk ook bij. Dat vind ik het minder leuke gedeelte. Ik ben daarom ook echt blij met ToPay en gelukkig helpt mijn vrouw me er ook bij. Het komt altijd wel goed maar administratie is niet de reden dat ik voor het ondernemerschap heb gekozen.”

  

Hoe heeft ToPay jouw leven zóveel makkelijker gemaakt?

“Er was best een tijd dat ik dacht dat ik graag voor mezelf wou beginnen. Wat me er lang van afhield, was dat ik enorm op zag tegen de administratie. Het uitzoeken van al dat belastinggebeuren en door gaan spitten van de regels om te weten hoe dat allemaal werkt. Dat was voor mij echt een drempel waar ik overheen moest. Gelukkig kwam ik via mijn neefje bij ToPay terecht. Dat is voor mij echt ideaal. Het is een feit dat het mij een extra zetje heeft gegeven om de stap naar de zelfstandigheid te maken. Ik vond het heel belangrijk dat het financieel allemaal goed geregeld is. Dat er mensen met mij meedenken die er ook echt verstand van hebben. Dat was voor mij belangrijk en dat heb ik in ToPay gevonden. Het werkt prima en het is makkelijk – ik ben er blij mee.”

Vragen? Stel ze aan Naomi

Stel je vragen aan Naomi

Naomi Lammers

Meer weten? Bel hem direct.
Vindt ie leuk.

Ontvang het nummer van Gijsbert
Wij betalen hier niets voor! ;)

Andere klantverhalen die je kunnen inspireren

Boris . -
"Eindelijk doen waar ik goed in ben. Met mijn handen werken en geen gezeur met papierwerk. Sinds ik met ToPay werk hoef ik nooit meer bezig te zijn met mijn boekhouding en de zooi die er aan vast zit."

Boris .

B-Works

Gijsbert . - “ToPay heeft mij een extra zetje gegeven om de stap naar de zelfstandigheid te maken”
“ToPay heeft mij een extra zetje gegeven om de stap naar de zelfstandigheid te maken”

Gijsbert .

Verhoef Timmerwerk

Martina . -
"Ik ben recentelijk begonnen met mijn eigen bedrijf. Ik zag enorm op tegen het voeren van een boekhouding. Ik heb me er even in verdiept maar zag door de bomen het bos niet meer. Ik had al snel door dat ik hiervoor hulp in moest schakelen."

Martina .

De Gebarendoodle

ToPay gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren