KVM Media

zóveel makkelijker
hero

Maak kennis met onze klant Thijs. Hij is fan van FC Groningen en host samen met 3 vrienden de podcast Kon Veel Minder. In de podcast bespreken zij alles rondom FC Groningen – met een grote portie humor. Inmiddels noemt hij de podcast een uit de hand gelopen grap. De passie voor voetbal en podcasts is namelijk uitgelopen tot een eigen bedrijf.  

Sinds 2020 zijn de vrienden het bedrijf KVM media gestart. Een podcast productiebedrijf waarmee zij met een frisse, professionele blik de wereld van de podcast voor iedereen toegankelijk maken.  

 

Vanuit jullie podcast is het bedrijf KVM Media ontstaan. Hoe is dat gegaan?  

We deden aan het begin onze opnames bij RTV oog. Dat was super en we zijn daar heel erkentelijk voor. Wel hadden we op een gegeven moment het gevoel dat we het in eigen handen wilden nemen. Dat we onze eigen apparatuur wilden om podcasts op te nemen.  

Daarnaast kwamen er ook bedrijven die ons vroegen om advies voor het maken van podcasts. We dachten, als we dat nou combineren… En toen hadden we de eerste opdracht binnen en de investering voor de apparatuur er weer uit. Dus ja, zo is het begonnen.  

 

Wat vind je fijn aan het werk als ondernemer?  

Zeker in een creatieve business is het fijn als je zelf mag weten wat je doet. Dat je geen verantwoording hoeft af te leggen. En stel dat je een keer een opdracht krijgt die je niet ziet zitten, dat je de vrijheid hebt om te zeggen dat doen we niet, dat past niet bij ons. Deze vrijheden heb ik de afgelopen jaren als heel prettig ervaren.   

 

Hoe heeft ToPay jouw leven zóveel makkelijker gemaakt?  

Naast het maken van leuke podcasts kregen we er ook de administratieve rompslomp bij. Dat is niet waar ik mee bezig wil zijn. Het kost energie, energie die ik liever wil gebruiken om podcasts te maken. Dat ik het helemaal heb uitbesteed en alleen nog maar mijn facturen in hoef te voeren, heeft het een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger had ik een omslachtig Excel bestand - nu zijn al mijn vragen over boekhouding vaak met één appje al opgelost. Dat alles op een gebied waar ik nul verstand van heb en eigenlijk maar wat deed, dat je daar nu de expertise bij de hand hebt – dat is gewoon fijn.

Vragen? Stel ze aan Naomi

Stel je vragen aan Naomi

Naomi Lammers

Meer weten? Bel hem direct.
Vindt ie leuk.

Ontvang het nummer van Thijs
Wij betalen hier niets voor! ;)

Andere klantverhalen die je kunnen inspireren

Boris . -
"Eindelijk doen waar ik goed in ben. Met mijn handen werken en geen gezeur met papierwerk. Sinds ik met ToPay werk hoef ik nooit meer bezig te zijn met mijn boekhouding en de zooi die er aan vast zit."

Boris .

B-Works

Gijsbert . - “ToPay heeft mij een extra zetje gegeven om de stap naar de zelfstandigheid te maken”
“ToPay heeft mij een extra zetje gegeven om de stap naar de zelfstandigheid te maken”

Gijsbert .

Verhoef Timmerwerk

Martina . -
"Ik ben recentelijk begonnen met mijn eigen bedrijf. Ik zag enorm op tegen het voeren van een boekhouding. Ik heb me er even in verdiept maar zag door de bomen het bos niet meer. Ik had al snel door dat ik hiervoor hulp in moest schakelen."

Martina .

De Gebarendoodle

ToPay gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren