Open Sollicitatie

Misschien zie je niet direct een vacature ertussen staan die bij jouw vaardigheden en talenten aansluit, maar zie je jezelf wel werken bij ToPay. Geen probleem! Laat ons dit weten en stuur een open sollicitatie.

Dit zijn wij

Je komt te werken in een team met hardwerkende collega’s. Er heerst een informele werksfeer, maar professionaliteit en gedrevenheid staat hier centraal. Geen strakke hiërarchische organisatiecultuur, maar een organisatie waar wij op een toegankelijke manier met elkaar omgaan. Wij vinden het heel belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en zijn mening durft te geven. Ons team werkt elke dag hard om ToPay nog beter te maken voor onze klanten, maar er is zeker ook ruimte voor gezelligheid. Vrijdag is onze vaste kroketten- en spelletjesdag. Dan lunchen we met een broodje (vegetarische) kroket en sluiten de werkweek gezamenlijk af onder het genot van een drankje en spelletje.

Dit bieden we jou

Een salaris gebaseerd op werkervaring en opleiding

Een jaarcontract waarna een vaste aanstelling

Reiskostenvergoeding

Pensioen

25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur)

Een toffe, informele werklocatie met veel dynamiek

Altijd vrij op je verjaardag? Bij ons krijg je je verjaardag als éxtra vrije dag

(Vegetarische) kroketten, spelletjes en bier/wijn op vrijdag

Collegiaal team in een platte organisatie; zo kun je gewoon een biertje drinken met je werkgever tijdens de vrijmibo

Én jaarlijks doen we ook jouw aangiftes (én die van je partner)

Sollicitatie

Als je interesse hebt om het team van ToPay te komen versterken, dan zien we graag je open sollicitatie tegemoet! Vergeet niet duidelijk te beschrijven waar jij goed in bent en voor welke functie je solliciteert. Wij staan altijd open voor enthousiaste en ambitieuze nieuwe collega’s. Wil jij een mooie toevoeging zijn en meegroeien met ToPay? Dan kun je contact opnemen met Naomi Lammers, Office Manager, via 085-8000888 of stuur je motivatie en CV naar naomi@topay.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.