Zóveel makkelijker, dat is ToPay!

zóveel makkelijker

ToPay regelt je boekhouding, zodat jij zo relaxt mogelijk kunt ondernemen. Factureren en je zakelijke kosten invoeren doe je zelf, de rest van je boekhouding regelen wij. Dus plof lekker op de bank na een dag hard werken of ga wat leuks doen!

Home Over ons

Ondernemer meets accountant: Het verhaal van ToPay

Gepassioneerde zzp’ers die worstelen met hun financiële administratie… De administratie een puinhoop, aangiftes te laat ingediend en de Belastingdienst betalen, waarvan dan?

Silke Drent, ondernemer in de evenementenbranche, maakte dit dagelijks mee in zijn samenwerking met zzp’ers. Ook Erik van der Werf, die als accountant bijna 10 jaar voor grote kantoren werkte en daarna zijn eigen administratiekantoor begon, zag dit van dichtbij.

Dat kan anders vonden ze. De oplossing? Een boekhouder die alles voor je regelt, dus ook het doen van aangiftes én het betalen van de Belastingdienst. Een online tool om zo simpel mogelijk je administratie te doen hoort daar natuurlijk bij. Sinds 2019 is ToPay een feit!

Onze missie: Alle zzp’ers van Nederland een boekhouding die klopt, zodat zij kunnen doen wat ze écht leuk vinden.

Waar we voor staan

Vriendelijk

Wat digitaal kan, gaat digitaal. En er is een team van experts om jouw administratie te controleren, je belastingzaken te regelen en je advies te geven. ToPay is jouw boekhouder, onze online tool MijnToPay krijg je erbij.

Betrouwbaar

Bij ons vind je mensen met passie voor hun vak. Financieel experts die gaan voor het beste resultaat. Daarnaast zijn we geregistreerd bij De Nederlandsche Bank. Je geldzaken zijn dus veilig bij ons.

Deskundig

Wij helpen je met een glimlach en zijn altijd positief. Oplossingen en kansen, daar denken wij in. Chat, app of mail en binnen 15 minuten helpt één van onze experts je verder.

Enthousiast

Wij helpen je met een glimlach en zijn altijd positief. Oplossingen en kansen, daar denken wij in. Chat, app of mail en binnen 15 minuten helpt één van onze experts je verder.

Deze toppers maken je boekhouding zóveel makkelijker…

Armand

Armand

Naomi

Naomi

Silke

Silke

Erik

Erik

Sander

Sander

Lisa

Lisa

Anne

Anne

Martijn

Martijn

Ontmoet ons bij FC Groningen

Scoren, dat wil jij toch ook als zzp’er? En dan na afloop een biertje drinken. Even ontspannen na een dag hard werken is belangrijk voor een goede balans. En dan bedoelen we niet je financiële situatie…

Je vindt ons dan ook regelmatig in onze skybox bij FC Groningen. Als trotse sponsor nodigen wij je graag uit ook een keer te komen kijken. Sharing is caring! Tap je eigen biertje, ontmoet andere zzp’ers en geniet van een pot voetbal.

Ontdek hoe jij je boekhouding regelt en rust krijgt met ToPay

Word ook klant

Twijfel je of heb je vragen? Bel gerust (085 8000 888)!

ToPay gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren