Over ons

Vanuit onze achtergrond in de evenementenbranche en de administratieve wereld zagen wij dat veel zzp’ers moeite hadden met het bijhouden van hun administratie.

Waarom we ToPay zijn gestart

We zagen facturen die niet aan alle eisen voldeden en zelfstandigen die niet waren voorbereid op het doen van de aangifte van de inkomstenbelasting. Andere betaalden structureel hun btw te laat en hadden überhaupt geen goed inzicht in wat ze echt verdienden. Vaak werd geld al uitgegeven voordat de btw betaald was en inningen liepen vaak niet, laat staan dat er een incassotraject werd gestart.

Bestaande oplossingen waren in veel gevallen te duur en niet geschikt voor kleine ondernemers. Daarom zijn wij het platform ToPay begonnen. Wij nemen, op een betaalbare manier, zelfstandigen en freelancers vrijwel hun gehele administratie en belastingverplichtingen uit handen. Zo kunnen zij, zonder zich zorgen te maken, de dingen doen waar ze goed in zijn.

Eindelijk iemand die mij echt ontzorgt. Alles wordt mij uit handen genomen. ik wil niet meer anders. Vorig jaar wat in de mist gegaan met de belastingen. Nu gaat dat perfect omdat Topay dat voor mij regelt. Ik ben nu al bijna 8 jaar ZZP-er. het verschil met al die andere bedrijven is dat Topay ook mijn belastingen reserveert en zo betaal ik nooit meer te laat. Zo jammer die boetes. Maar misschien wel het mooiste is dat ik de belastingen gewoon kan betalen omdat ik het niet meer uitgeef. Heel fijn zo weet ik precies wat ik wél kan uitgeven zonder dat ik in de problemen kom. Waar was Topay al die jaren? Mijn vriend en ik zijn allebei klant bij Topay. We kunnen alles online doorgeven. De gewerkte uren, de opdrachtgever en de kosten die we maken. En de rest gaat vanzelf. Wij zijn fan!
~Susan Dol (Suzie’s Kitchen)
Eindelijk doen waar ik goed in ben. Met mijn handen werken en geen gezeur met papierwerk. Sinds ik met ToPay werk hoef ik nooit meer bezig te zijn met mijn boekhouding en de zooi die er aan vast zit. Ik had altijd problemen met mijn boekhouders voor dat ik met ToPay begon. Ze moesten dingen doen die ze niet na kwamen of altijd te laat deden. Ik kreeg daarom soms onnodig boetes van de belastingdienst. Ik ben blij met het platform van ToPay, het doet de boekhouding volledig en ik heb geen omkijken meer naar betalingen van belastingen.
~Boris Kravtsoff (B-Works)
Sinds ik met Topay ben begonnen kan ik me volledig storten op mijn werk als designer. Ik hoef alleen maar de uren door te geven en de rest wordt geregeld en krijg alleen netto op mijn rekening gestort. Bedankt Topay!
~Ivo de graaf
Een aangifte vergeten op te sturen, de btw een dag te laat betalen en geen rekening houden met de inkomstenbelasting. Alles wat je fout kunt doen wat betreft je administratie heb ik wel eens gedaan. En dan moet je ook nog eens ontelbare keren met de belastingdienst bellen om alles weer te regelen. Ik had hier geen zin meer in, dit moest anders. Ik zat bij een boekhoudprogramma, maar daar moest ik eigenlijk wel alles zelf doen. En aangezien ik een leek ben op dit gebied, ging daar vaker wat fout dan goed. Toen heb ik de overstap gemaakt naar ToPay en ik durf met zekerheid te zeggen: Ik ga hier niet meer weg! Ik heb sinds de overstap totaal geen omkijken meer naar mijn administratie. Ze houden mijn BTW en IB netjes apart, doen de aangiftes en betalen deze ook! Dit geeft zo onwijs veel rust! Applaus voor de jongens van ToPay!
Serdar Tufan (Funnel Vision) ~Serdar Tufan (Funnel Vision)
Ben onlangs begonnen en had aardig wat informatie gezocht over freelancen. Er komt veel boekhouding bij kijken en durfde de stap niet te maken. Met Topay durfde ik het wel omdat ze alles doen voor mij. Geen omkijken naar!
~Lorraine kentering (Lorraine kentering)
ToPay biedt de oplossing als het gaat om het meer geld overhouden waar je hard voor hebt gewerkt. Plus ik heb geen omkijken meer naar de volledige administratie. Complimenten heren :)
~Riemert van der velde
Ik ben timmerman van beroep en had continu problemen met de belastingdienst. Topay heeft me geholpen met een betalingsregeling en houden nu alles bij.
~Simon (de vries klussenbedrijf Zaandam)