Over ons

Vanuit onze achtergrond in de evenementenbranche en de administratieve wereld zagen wij dat veel ZZP’ers moeite hadden met het bijhouden van hun administratie.

Waarom we ToPay zijn gestart

We zagen facturen die niet aan alle eisen voldeden en zelfstandigen die niet waren voorbereid op het doen van de aangifte van de inkomstenbelasting. Andere betaalden structureel hun btw te laat en hadden überhaupt geen goed inzicht in wat ze echt verdienden. Vaak werd geld al uitgegeven voordat de btw betaald was en inningen liepen vaak niet, laat staan dat er een incassotraject werd gestart.

Bestaande oplossingen waren in veel gevallen te duur en niet geschikt voor kleine ondernemers. Daarom zijn wij het platform ToPay begonnen. Wij nemen, op een betaalbare manier, zelfstandigen en freelancers vrijwel hun gehele administratie en belastingverplichtingen uit handen. Zo kunnen zij, zonder zich zorgen te maken, de dingen doen waar ze goed in zijn.

VIA 2021 Softwareontwikkeling

ToPay ontvangt de VIA 2021 Softwareontwikkeling subsidie. Deze subsidie is verleend voor het project ‘Platform ontwikkeling voor het bedienen van zzp’ers’.