Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt je de veelgestelde vragen. Kies hieronder een onderwerp om je vraag op te zoeken.

Belastingvragen

Als freelancer of zzp'er heb je natuurlijk veel vragen over je belastingen. Op deze pagina vindt je de meestgestelde vragen met het antwoord. Als je, je eigen vraag niet kan vinden kun je contact met ons opnemen of op de website van de belastingdienst kijken. Dan voegen we hem toe.

Dienstverlening ToPay

Als je vragen hebt over onze dienstverlening kun je dat hier vinden. ToPay helpt je niet alleen met je boekhouding. Klik hier om de rest van onze dienstverlening te zien.

Documenten aanleveren

Hier kun je de meest gestelde vragen vinden over het aanleveren van documenten. Als zzp'er ontvang je veel facturen, bonnen en belastingpost. Deze kun je via het platform uploaden, als je er niet uitkomt kijk hier dan voor de antwoorden op je vragen.

Kamer van Koophandel

Als je vragen hebt over je aanmelding bij de Kamer van Koophandel kun je hier de antwoorden vinden. Als je bedrijf uitgroeit tot meer dan een hobby heb je een inschrijving nodig bij de Kamer van Koophandel. Als je hier vragen over hebt kun je ze vinden in deze FAQ.

Platform ToPay

Hier staan de meeste gestelde vragen over ons platform. Als je wil weten hoe je dingen in moet vullen kun je dat hier vinden. ToPay is het beste platform voor zzp'ers en freelancers. Mocht je toch niet helemaal begrijpen hoe het werkt kijk dan in onze vragenlijst of het antwoord erbij staat.

Overig

Hier staan alle vragen die niet in een andere categorie passen.