fbpx

Succesvol ondernemen een team van experts staat achter je

zóveel makkelijker

Met onze alles-in-één formule bieden we de totaaloplossing voor de slimme zzp’er. Geen ingewikkelde zoektocht naar een boekhouder, verzekeringsman of incassobureau. ToPay is dé aanspreekpartner voor al je zaken als zelfstandig ondernemer.

vingers met faces
Home Over Ons

In de media:

logo dagblad van het noorden 2
silke erik

Ondernemer meets accountant: Het verhaal van ToPay

Maak kennis met de oprichters van ToPay. Silke Drent en Erik van der Werf zijn beide als zzp'er begonnen. Ze kennen het allemaal: Gepassioneerde zzp’ers die worstelen met hun financiële administratie… De administratie een puinhoop, aangiftes te laat ingediend en de Belastingdienst betalen, waarvan dan?

Silke Drent, ondernemer in de evenementenbranche, maakte dit dagelijks mee in zijn samenwerking met zzp’ers. Ook Erik van der Werf, die als accountant bijna 10 jaar voor grote kantoren werkte en daarna zijn eigen administratiekantoor begon, zag dit van dichtbij.

Dat kan anders vonden ze. De oplossing? Een boekhouder die alles voor je regelt, dus ook het doen van aangiftes én het betalen van de Belastingdienst. Een online portaal om zo simpel mogelijk je administratie te doen hoort daar natuurlijk bij. Sinds 2019 is ToPay een feit!

Onze missie: Voor alle zzp’ers van Nederland een boekhouding die klopt, zodat zij kunnen doen wat ze écht leuk vinden.

WhatsApp

Bel met ons

Maak een belafspraak

Stuur ons een email

Wat is je vraag?

topayLandelijk

Wij zijn landelijk actief

Ons hoofdkantoor: Groningen


Leningradweg 6D
9723 TP Groningen

KvK 71731466

Hoe werkt ToPay?

Waar we voor staan

Vriendelijk

Wat digitaal kan, gaat digitaal. En er is een team van experts om jouw administratie te controleren, je belastingzaken te regelen en je advies te geven. Geen dubbele kosten: onze online portaal MijnToPay krijg je er kosteloos bij.

Betrouwbaar

Bij ons vind je mensen met passie voor hun vak. Financieel experts die gaan voor het beste resultaat. Daarnaast zijn we geregistreerd bij De Nederlandsche Bank. Je geldzaken zijn dus veilig bij ons.

Deskundig

Wij helpen je met een glimlach en zijn altijd positief. Oplossingen en kansen - daar denken wij in. Chat, app of mail en binnen 15 minuten helpt één van onze experts je verder.

Efficient

Bij ons heb je alles wat je als zzp'er nodig hebt onder één dak. Van boekhouding tot incassotraject, verzekeringen en het beheren van je financiën. Hierdoor zijn de lijntjes kort en steek je minder tijd en energie in het regelen van je zaken.
fc groningen sponsor topay

Ontmoet ons bij FC Groningen

Scoren, dat wil jij toch ook als zzp’er? En dan na afloop een biertje drinken. Even ontspannen na een dag hard werken is belangrijk voor een goede balans. En dan bedoelen we niet je financiële situatie…

Je vindt ons dan ook regelmatig in onze skybox bij FC Groningen. Als trotse sponsor nodigen wij je graag uit ook een keer te komen kijken. Sharing is caring! Tap je eigen biertje, ontmoet andere zzp’ers en geniet van een pot voetbal.

Ontdek hoe jij je boekhouding regelt en rust krijgt met ToPay

Word ook klant

Twijfel je of heb je vragen? Plan een demo!